Follower

Jom KLIK2

Nov 12, 2011

Tenaga Nasional Berhad




Apasal la diaorg buat time saya dihujung cuti2 malaysia 60hari??? plz la...umah saya kalau tak de alat bantuan angin, mmg panas...

tulun..tulun..


note :
terkenang xcident bas ngan treler di hway smlm. dekat benor ngan umah saya. berdekatan exit behrang & xsilap saya situ mmg kawasan yg selalu bas atau kenderaan berat terbabas. jeng3x...projek 3rd lane la tu..hihi, agaknye la. niat membantu bertukar kpd trajedi. duhai rakan2 yg membaca, TOLONG la...kalau ada xcident dia hway, jgnla cuba2 membantu KERANA risiko yg tidak kita ketahui. biarlah MEREKA yg diappoint utk membantu mangsa xcident yg membuat keje tu semua. saya memesan pesanan ni dgn tiada penaja kerana INILAH risiko pekerja hway yg kami lalui. saya folo van company park tepi hway pun ngeri. saya tahu kita manusia, jiwa membantu tu ada tp tgk pd tempat. ish, korang kena ingat EL (emergency lane) pun selalu terjd xcident inikah pula FL (fast lane).


terpanjang la pulak. rasanya ari tu dh buat n3 pasal keselamatan dihway. Ingatan sekali lg, jika kereta anda ROSAK, sila keluarkan ahli keluarga anda & jgn melepak tepi hway wpun di EL kerana kenderaan lain boleh tiba2 aje muncul, mcm treler yg xcident ngan bas ni. dah naik hway, takkan bawa pada kelajuan siput sedut. JADI berhati2 la dijlnraya & juga diLEBUHRAYA terutama sekali CUTI PERSEKOLAHAN bakal menjelma ujung minggu depan.

chow!!!

4 comments:

NinaAz said...

NGERI TGK BERITA SEMALAM.. semoga kita semua dijauhi benda2 mcm tu..AMIN!

ajumohit said...

Allahuakbar, takziah kepada keluarga mangsa

ARIFFDA said...

tu la nina..mula2 saya xtahu, tp ada member opis bgtau...al-fatihah yg telah tiada..

ARIFFDA said...

ntah la aju, aku dh 6thn keje dikawasan hway...mmg ngeri...huwaa..