Follower

Jom KLIK2

Nov 21, 2011

Saya dh tender resign letter. yeppie!!!

Assalamualaikum


Salam ceria di pagi senin.
nampaknya, hari ini isnin terakhir saya bekerja memandangkan senin nextweek dh cuti awal muharam.
jumaat (18/11/11), saya antar resign letter sbb saya dpt offer job yg lebih baik.
Insyallah, kerja baru ini akan beri lebih pengalaman kpd saya.


Mood:
jiwa rasa tenang, kepala otak ringan bila dh resign wpun skrg masih diopis, kehkehkeh

2 comments:

Zuraida Rahim said...

Wah senangnya hati.. aku kalau tender resign terus duduk rumah jaga anak2 jer.. malas nak kerja dah..

ARIFFDA said...

ida..masa posting ni senang hati tp sampai harini bos lum accept resignation aku..hukhuk...aku dok umah, tak keje pun pas ni...hihihi