Follower

Jom KLIK2

Nov 17, 2011

Saya Ada Mak Baru

Assalamualaikum
hai aunty & uncle semua
Iman nk bgtau yg Iman baru pas kena cocok
Iman skrg dah besar, umur Iman 60hari aka 2bln
Iman dh ada mami baru TAPI
Iman lg syg ngan umi
Mami baru iman ni, selalu bg iman minum susu
itu yg iman syg-syg-syg kat mami
Iman akan tgu mami
aunty & uncle nk kenal x dgn mami Iman???
























perkenalkan, mami baru Iman




















TANPA mami, tak dpt la Iman susu umi
hihi
TQ mami
Iman syg mami




*******************************
umi dh selesa ngan mami kamu ni, mobile gitew. kedapur sambil masak2 pun leh ktorg 2gather, hihi

1 comment:

NinaAz said...

hai kak...reply ur comment here..kak! produk herbalife ni best sangat2!! nutrisi luaran, nutrisi dalaman semua yang semulajadi.. semua memberi kesan yang sangat luar biasa.. saya just nak kongsi dengan semua orang, mungkin ramai di luar sana tercari2 supplement utk diri, maklumlah kita semakin tua, tubuh jugak memerlukan nutrisi yang berkhasiat dan cukup. InsyaAllah, dengan HERBALIFE, akak akan lihat apa kebaikannya. saya baru dua bulan amalkan. alhamdulilah! sangat2 berpuas hati.. semua supplement y saya guna sebelum ni, sy tinggal begitu jeaa....