Follower

Jom KLIK2

Nov 25, 2011

Hari ini 25hb & ia adalah hari GAJI :)

Mood => Happy sbb leh guna pc. sian kat saya, sampai resign pun masih tak ada pc. uish, dh 25hb..dh gaji. korang dh check akuan ke belum. sale sempena cuti sekolah dh mula, leh soping xhingat ni. kenduri kawin pun berlambak, gantung kuali le takyah masak....hihi


skrg ni saya pegi & blk keje dihantar & dijemput. maklumlah, mr Saga*twilight* saya telah dihandover ke mil & skrg saya tgu cik kenari-nari..akhirnya dpt juga kete idaman saya. rezeki pas resign, alhamdulillah. saat2 ngabiskan syarat bekerja ni, saya dihantar suami & blk dijemput mil, bahagia juga ada 'supir'..kwang3x.. saya suka mil jemput sbb dia siap masak lauk utk makan mlm. saya syukur sgt dpt mil mcm mama saya tu, sempoi org dia wpun dulu2...jeng3x.. :)


tinggal 3hari lagi saya nk ngadap opis ni. kali ini saya resign dgn rela hati. masa ngan uem dulu pun pernah tender resign letter tp pas kena cuci kepala ngan bos, saya tukar fikiran. utk kali ini nye resign tiada 'tolak ansur lg', wpun telah dikautim oleh bos site, bos region & bos MOD, saya tak dpt nk ubah fikiran sbb mmg seikhlas hati nk resign *padahal, ati sudah 'bengkek' ma*..hihi









lupakan hal opis, meh jamu mata perihal ank buah saya. 2 ank along, 1 ank instant acik saya. 2 lg ank saya. cucu tok nah, emak saya la tu & terbyg2 senyuman arwah tokwan umaq, abah saya. skrg ni cucu2 menumpng kasih tok wan rahim. ada lg 2 org tak de dlm pic, ank along yg paling kecil & ank bongsu saya..ececeh...BONGSU gitew...cam goli je..





gambo ni diambil sms lawatan sambil belajar org smgoi ke behrang



nk lawat newbornbby, Iman






No comments: