Follower

Jom KLIK2

Nov 2, 2011

Hai!!!



Assalamualaikum.


Nama saya, Ariff Muhammad Iman Bin Ariffin. Call me, Iman aje. Umur Iman, 46 hari..umi Iman suka la tu, dah abis pantang. Hobi Iman, tido siang & berjaga waktu malam sbb malam sunyi leh suh umi layan Iman sorg. siang2 bising sbb kakak & abg Iman suka main kejar2. Iman jeles tgk diaorg. siang2 juga umi sibuk sampai tak fokus kat Iman. tghari td umi bawa Iman yg tgh tido dlm buai ke dapur sbb nk masak utk kakak & abang. nak tahu, sblm n3 ini di post, Iman sgt tak suka tido dlm buai tp umi Iman paksa Iman tido buai juga. jd pada hari ini, Iman mengubah fikiran dgn menyukai buai dgn syarat buaian ni kena sentiasa bergerak. sian Iman tgk umi, kejap2 berlari nk buai Iman. kejap2 umi jerit, "abg caq / kakngah, tlg buaian adik". mmg umi, abg & kakak sayang sgt kat Iman. Iman xde niat nk dera semua org tp Iman takut dlm buai sorg2. Iman pun syg sgt kt umi. camna Iman tunjuk syg pada umi? Iman akan tido sampai 'ternganga' mulut utk memaklumkan Iman akan tido lena sgt, jd umi boleh ge memana terutama mengonlinekan diri, mcm skrg...hihi. oh, abh Iman tak ada ni sbb ge keje. abh Iman skrg bz sbb partner dia ditransfer ke department lain. pastu abah Iman cete, company dia skrg GLC. alhamdulillah, syukur ngan rezeki yg abah Iman dpt. Iman suka sgt. abah Iman ni kalau blk keje, dia akan tlg umi utk sendawakan Iman slps minum susu. abah juga suka tidokan Iman ngan cara berjln2 sampai umah cu Iman disblh umah. tp abah Iman ni, kalau dah tido...Iman nagis kuat2 sampai tak de suara pun dia x sedar. abah, abah...wpun penat bekerja ulang alik dr tg malim, shah alam & balakong setiap hari dia masih ada masa utk Iman, abg, kakak & umi. byk pulak ceritakan. nanti Iman nk cete pasal abg & kakak Iman pulak. oh...Iman juga ada cete, 1st day Iman dibumi Allah ni...InsyaAllah...



apa2 pun, Iman sayang umi, abah, abg caq & kakngah...


ok la, untie& uncle semua...Iman nk minum susu sekejap. jumpa lg :)

No comments: