Follower

Jom KLIK2

Nov 22, 2011

Friso MUM gold




Alhamdulillah, dpt sample FREE.

Blk keje td, tgk kat depan umah ada sample susu friso.
mula2 frust sbb gambo dia tgu org ngadung, TAPI baca sekali lg rupenya org nyusu pun boleh. apa lagi, sambil masak utk mkan mlm, saya terus bancuh n minum. skrg ni, apa je makanan yg org kata leh buat milk booster, mmg saya makan. syukur juga, Yang Maha Esa bg kesedaran pd saya utk 3rd bby, at least merasa juga khasiat susu ibu. zaman akmal & ilhaam, saya mmg tak suka susu. seksa nk telan.

rasa susu ni, lemak2 manis gitew. mcm anmum rasa tawar *lidah saya ni kdg2 xleh cya, hihi*. Jadi rakan2, jom dptkan susu & secara FREE sbb company yg bg FREE dh mmg ada budjet utk diberikan kpd kita.


Umi suka tau, dulu dpt INI, skrg dpt Friso MUM Gold..


masih menunggu susu FREE utk IMAN. AKmal & Ilhaam dh selalu dpt susu FREE.

2 comments:

ajumohit said...

aku pon suke request sample free ni, masa ngandung adam aku duk giler request sample diapers, dpt 2/3 keping kumpul2 byk gakla hehehhe

ARIFFDA said...

ha'ah la aju..lupa lak nk request diapers...hahaha