Follower

Jom KLIK2

Nov 16, 2011

Abis Pantang Pun Teringgin ke???

tajuk tak hinggat. sok baru cukup 60hari, takkan saya ngidam lagi...TIDAK mungkin. saya TERINGGIN nk jadi 1st person yg komen kt n3 kawan2. wah, melapaunya teringin. hihi. bukan apa, ada blog rakan2 yg panas2 lepas update tp bila saya nk komen, cari ruang komen tak jumpa. REFRESH lagi, TAK JUMPA juga. last2, saya komen kat SHOUTMIX. boleh la kot kan. gedik sgt ni sbb sok last day saya honeymoon yg berbayar, dah lusanya akan tertender NOTICE, jd kena la saya 'glamour'kan diri di alam maya. insyallah next month saya akan jd penjaga kunci rumah pink ni. suami ge keje kena antar (kt pintu umah udah le), suami blk kena buat air. handle anak2 ge sekolah. kena masak hari2. owh!! angan2 heaven lagi la tu padahal, sebaliknya....oh, TIDAK...anak ku terkencing la pulak (kejadian sedang terjadi ni, huhu)...boleh ke saya dok umah ni....huhu....PROGRESSnye, tgu december ini...MAMPUkan saya menjadi suri umah pink...harharhar



n3 merepek time2 hujan. harap maklum.

2 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Kerja rumah mmg tak akan habis²

ARIFFDA said...

iye la mala....huhu...kalau aku tak tahan dok umah, aku keje blk...hahaha