Follower

Jom KLIK2

Oct 17, 2011

30dys yr old



assalamualaikum

ceria di pg isnin :) dh 30hari saya cuti bergaji & 30hari juga usia 3rd bby saya. surat berank pun dh siap##kalau lewat 14hari register bdk, udah kena denda kan##. org baru ni telah ditakdirkan utk dikenali sbg ARIFF MUHAMMAD IMAN BIN ARIFFIN. pilihan nama suami & emak saya. pilihan nama dr saya telah direject bulat2 oleh mereka berdua. nasib kan sbb yg register nama adalah suami, sesuka dia kan. tp saya terima nama ini dgn seikhlasnya kerana Iman pun behave je wpun tapak kaki dia dicucuk setiap hari selama 10hari sbb jundice. kena cucuk, bunyi 'ekk' sekali je, pastu senyap ##padahal jundice yg buat dia lena xhingat, haha##.



byk benda yg dizahirkan disini tp tak bekesempatan sbb ada lg 2 makhluk yg kejap2 umi, kejap2 umi...


utk 3rd bby ni, saya berazam utk full bf sampai dia tanak la. dgn niat murni sejak disahkan mengandung, alhamdulillah susu utk Iman ada. skrg saya masih belaja wpun ank yg ke3. tq byk2 kpd nieza, lin@kngah & rakan2 yg share info & pengalaman bf. tima kasih juga pd rakan yg melawat##ada yg melawat org pantang bawa goreng pisang, tgu la time ko pantang lak## hahaha


special utk suami, tq & love u sgt2 sbb sapot bini mu ini dlm bf & juga tlg masak sepanjnag 30hari ni. selebih 14hari ni, saya buat sendiri kot...dh sihat pun, hihi.

SYUKUR KPD ALLAH SWT kerana masih memberi kesempatan kpd saya utk bf ank wpun ank yg ke3. ini kerana, ank 1 & 2 tidak merasa susu ibu semewah Iman. ALHAMDULILLAH


note
catitan kacau bilau ye :)

1 comment:

kakngah said...

aku bwk goreng pisang untuk perut aku benaunyer.. xnak nyusahkan hang..
wakakakakaka!!