Follower

Jom KLIK2

Aug 12, 2011

Apa cerita ye???

assalamualaikum

nk update laju2 sbb nnt tak sempat nk membungkang sblm ge keje :)
skrg ni saya dipaksa menjadi silent reader sbb opis yg saya cintai telah blok semua line tenet kecuali company punya.
kira diaorg nk saya bekerja & mengunakan internet yg HALAL
jengah blog org tp leh tgk aje la...huhu
agaknya saya dlm ketegori kufur nikmat bab intenet sbb dulu masa dicompany lama, saya leh main games kt pc...tak de lak nafsu serakah nk tgk blog org lain...skrg start kul8.30am - 4.30pm saya melayan freecell



mmg kutu pun boleh mati kalau camtunye kes
jd saya sedang bersabar...byk yg saya sabar...terutama insan dlm peyot ni...dh 33weeks
tp lagi saya kena sabar ngan hal opis
standart la, wpun setan kena ikat/kurung/gari....selagi manusia punyai LIDAH....mcm2 hal
ok, full stop sesi umpat+keji=kurangkan pahala posa... :)



saya dupdap juga ni
en suami standby utk fly lg, bila2 masa ni...
"ish, takkan nk raya kat obersi ngan bini tgh sarat kan"
saya berdoa agar en suami fly awal thn depan, insyallah.



mcm cara merba/lintang pukang cete
nnt sambung ....


assalamualaikum....



note:
baju raya korang dh siap ke???? saya masih tercari2 fesyen utk 2 org dlm 1 baju....hahaha.....jgn pepagi raya dipakaikan uniform pink udah.... :)

3 comments:

ajumohit said...

Tak lama dah due kan, hubby ko mmg slalu outstation ke? Moga dipermudahkan proses bsalin nnti

ariffda said...

tak de selalu aju tp kalau sekali keluar...makan bulan....tu la...harap2 next yr dia pegi wpun kes kena settle cepat....hihi...insyallah

D_08 said...

padanle dah lame senyap jeee......
Insyallah..... sempat punye le cik ariffda bersalin hasben ade sebelah...