Follower

Jom KLIK2

Dec 19, 2010

Happy Birthday to Ariffah Nur Ilhaam Binti Ariffin

dh dihujung2 cete Transformers di TV2
rupenye cete ni sgt best
ni la 1st time saya tgk transformers filem
sblm ni saya layan katun
tu pun masa zaman sekolah rendah dulu
hihi


hari ini
eh hari smlm
sempena birthday cik adik manis sorg ni
saya jdkan juga aktiviti Misi
utk mencari Hadiah Misteri Peserta GA saya
sampai ke Mines saya pegi
kome tak caya????
tgk gambo kat bawah
ada tulisan mines














carinye cari
bukan cari hadiah lagi
saya n en suami cari wayang dlm mines
dekat 30mnt, baru jumpa wayang...huhu
padahal mines dulu tempat lepak saya masa study
kami tetiba je rasa nk tgk wayang selepas 5thn perkahwinan
hahaha
rupenya kami mmg ditakdirkan utk tidak menonton wayang
sbb semua tayangan fullhouse
ko tgk aku, aku tgk ko
tak jd tgk wayang
dlm hati ada juga kecewa tp nk buat camnakan
kita hanya merancang
jd saya teruskan misi mencari hadiah misteri
namun tiada yg berkenan
jd timbul idea baru utk hadiah GA :)
saya rasa adiah ni akan mengembirakan pemenang
INSYALLAH


udah itu, 18 dec juga birthday ank dara sowang ni
jd saya tak buat majlis apa2 utk dia
sbb plan nextweek baru nk buat mjlis utk si kenit ni
jadi saya hanya belanja dia ini














dgn suka hati
kanak2 3 thn ni belasah 6biji donut
sampai ini la bakinya














belasahnya bukan berseorangan
tp ditemani abg syg + kawan gaduh
sapa lagi kalu bukan ank bujang
depa 2beradik tibai sampai jd lagu tu
saya n en suami tak suka sgt sbb manis
minggu depan baru saya adakan sikit makan2 utk sikenit 3thn ni



seingat saya
last saya jejak kaki di mines ni pd thn 2003
wow!!7thn beb...lama tu
tp keadaannye still sama
cuma manusia dlm tu je makin meriah
'mengenyut' manusia, tak putus2
org utara kata 'mengenyut' tu= org yg sgt ramai




note
saya berjaya membocorkan poket en suami ngan menyambar 1 jam casio
promosi melampau2 sempena krismas
alamat jam tissot saya akan bertukar puan :)
setelah berjasa dgn saya selama 10thn


2 comments:

kak long said...

hepi besday 2 u...!

ARIFFDA said...

tq mak long...ahaks...:)