Follower

Jom KLIK2

Jun 17, 2010

posto..posto..TQ AISHA

akhirnye, 17 june 2010(khamis)
aku menerima sendiri bungkusan dr pakcik posmen slim
yg dipos oleh aisha yg menganjurkan GA hariz
2bungkusan aisha pos utk aku
suka tak terhingga
nak buka kat opis pun malu2
tp sbb ada lak pulak opismate jarak jauh di bkt beruntung nak tau apa isi kandungan
kenalah aku bukakan
cewah...salahkan org, padahal diri sendiri yg tak menyabar
apa2 pun
banyak2 terima kasih pd AISHA sekali lagi sbb buat GA ni






nak tahu apa kandungan dlm bungkusan yg sgt rapi aisha bungkus
mula2 aku buka bungkusan kecik, kategori bungkusan 1
CD HOLDER - tempat letak CD tu la
ni SAHIH tuk aku
hihi...suka2 aku ngaku kan
leh la aku letak dlm kete




kemudian,bungkusan besau...kategori bungkusan ke2
serius...aisha celotape mcm tanak buka..gurau ye aisha
aku pun buka ngan berhati2
bila buka
tada
LADYBUG
aku buka lagi utk tgk apa kandungan
mula2 dok fikir album gambar
sekali
SAHIH
tuk kanak2



set pencil warna yg SERIUS menarik
plan nak bg pada akmal
tp kenangkan ilhaam boleh berguling2 kt lantai kalau tak dpt
jadi
aku ambik langkah simpan dulu
sampai aku beli lg 1 set
wpun tak sama
janji nampak lebih kurang sama


ni la kaedahnye kalau anak lebih dr 1
kena adil & saksama
disamping malas nak tadah tinger dgr pekikan puaka anak dara aku tu
takkan pihak penganjur nak bg adiah ikut bilangan ank aku kan
hihi


apa2 pun
sekali lagi aku ucapkan terima kasih pada aisha







note
2lagi adiah GA yg belum sampai
kalau ada, ada la rezeki aku
kalau tak de, nak buat camna..bukan rezeki
:)
teruk benor perangai ye
mengharapkan adiah, hihi






2 comments:

Adyshariz said...

salam..

sampai gak hadiah tu.. padahal last week lagi dah send kat encek posmen.. mungkin kapal terbang kurang minyak sb tu x smpai sana..he.he..

adatlah kalu adik bradik, sib baik 2 org kalau 5.. hui..haru gak nk layan..

thanks join hariz giveaway, hadiah tak seberape je..

ARIFFDA said...

salam aisha..
posmen tu tau saya cuti lastweek, hihi

anak saya 2 je tp riuh mcm 10 org-->> mak mertua saya ckp

tqvm pada aisha sbb anjurkan GA.. :)