Follower

Jom KLIK2

May 5, 2010

CABUTAN BERTUAH BERSAMA eLQirani-Reload!!

sticky mode untill 5 May 2010












cabutan berTUAH yg mungkin berTUAH tuk BADA..hihi

#################################






eLQirani-Reload adalah satu organisasi perniagaan e-reload / topup yang amat menguntungkan di masa kini. Dengan bermodalkan RM30, anda pasti dapat berjimat setiap kali menggunakan topup.
Urusan perniagaan yang flexible membolehkan anda membeli e-reload / topup dengan harga yang lebih murah dari kedai-kedai topup sama ada untuk kegunaan sendiri mahu pun kegunaan keluarga, apatah lagi berjual beli dengan rakan sekeliling anda.
Anda pasti tidak akan menyesal menjadi rakan niaga eLQirani-Reload!!
Ketahui lebih lanjut dengan klik banner ini:










###################################



info pasal cabutan berTUAH dr blog ZAI KULIM


macam biasa, kalau uols nampak cabutan berTUAH dr blog ini maka dgn rasmi BADA as your REFERRER

kalau nak tahu apa adiah dia n berapa pemenang berTUAH, sila ke SINI




3 comments:

eLQirani BizZ said...

thanks sbb sudi join lucky draw kami

err..
1. nape all the banner x bergerak eh.,
2. link2 banner dah bertukar.. ada yg xde link..

yg len2 insyaallh ok..
remember to stick post at least 3 ari~

saya dtg terjah lg nnt ya! =)

ARIFFDA said...

ok..pn..saya double check....baru belajar nak join lucky draw..hihi

eLQirani BizZ said...

salam ziarah lagi sekali =)
ok.. dah review, alhamdullillah,
dah ok semua nya
banner sidebar xde banner cabutan bertuah eh?

pape pun, goodluck! Welcome aboard! =)

hehe, p/s: anda berjaya join cabutan bertuah~

jangan lupa explore laman elqirani-reload, byk promotion yg leh dikejar!

GoodLuck!!