Follower

Jom KLIK2

Jan 22, 2010

Lucky Draw by CY40: Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)







"Dengan ini, saya/I/aku (potong mana yg tak berkenan) nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia.

Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.

Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya.."





More about this lucky draw:




  • Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.



  • Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja



  • Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.



  • Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.



  • First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.



  • Keputusan adalah muktamad kaedahnya.







1 comment:

CY4.0 said...

hi ariffda,
thanks for joining ya :)