Follower

Jom KLIK2

Oct 26, 2009

'baby in romper contest"

setelah berkoyan-koyan saya joint kontes
kali ni saya punyer turn lak anjur kontes

saya memang minat romper
since dari adam kecik lagi suke beli romper
sampai la ke adief
tapi.. mak yong tak suke romper
baju gendong beruk katanya kehkehkeh!!
kalau hantar romper, sampai sudah la tak dipakaikannyer
sabau jek la kan..
ntah la... saya tengok kemas jek bila anak pakai romper
takde la kes perut terjojol hahaha!!



t&c

1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest'
[hanya tajuk ini yang diterima]
2. upload gambar baby anda yang beromper ittew
[overall tak masuk senarai tau!]
3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah
[sila nyatakan tarikh lahir. yang oberdos umur tu.. mintak mahap yo...]
4. bermula dari harini hingga 24 nov
[sempena birthday adeeb lewww]
5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper
[tiada unsur paksaan]
6. pastikan ada link me & kodai me sekali
[hak ni ada unsur-unsur paksarela hoccay~!!! ]
7. juga di bloglist anda
[wajip]
8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified
[nasib kome la yer...]
9. no votes, no slogan
[korang senang, saya pun tak poning kehkehkeh!!!]
10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja
[senang saya nak jengah nanti]
11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer..
[jangan luperrrr...]


sonang yo kan???!!


PESANAN DR PUAN PENGANJUR





yg ini pulak dr pesertanye


tak nampak rompernye ye


yg ini confirm dia pakai romper



1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest'
[DONE]
2. upload gambar baby anda yang beromper ittew
[DONE]
3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah
[18.12.2007 (bby girl)...still under 24month...jgn lupe bg adiah bezday yo]
4. bermula dari harini hingga 24 nov
[DONE]
5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper
[DONE]
6. pastikan ada link me
& kodai me
sekali
[DONE ]
7. juga di bloglist anda
[DONE]
8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified
[DONE]
9. no votes, no slogan
[UNDILAH SAYA..party BUIH..wakaka]
10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja
[DONE]
11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer..
[DONE]

No comments: