Follower

Jom KLIK2

Dec 16, 2008

TAG = LADYELL N MOMMY SARAH

TAG FROM ELL
Tag 1 *** ..anyway tq coz tag aku...wakaka
Syarat-syarat


1. jawab soalan tag menggunakan tulisan tangan.
2. ambil gamba @ scan yang ditulis.
3. tepek dalam blog.
4. tag another 6 bloggers.ok, jom start.

*************************

1. your name/username:


2. lefthanded/righthanded :


3. favourite letter to write:


4-least favorite letter to write


5.write "the quick brown fox jump over the lazy dog":


6.Tag other 6 blogger







Tag No 2


Tajuk:TAG Bergambar

Motif:Mengimbau Kenangan dolu2..

Syarat-syarat

1.sila amik gambar.. mcm gambar yg diatas ini.
2. dan letak kan di blog anda. citer skit pergi mana pki macam ni time dulu-dulu..
3. TAG 6 orang..

*****************************
1. gambo nie kategori dolu2 le, hehehe...


2. ni gambo masa tunang(leh dikira dulu2 le kot, wakaka)..sblh aku tu, of koz tunang aku tapi aku "blur"kan sbb syarat gambo dulu utk aku, bukan utk tunang aku(dulu la...skrg dah jadi suami aku)...

3.tag aku mcm biasa la....
\\along aka momy sara
\\umie
\\nina
\\super mummy aka intan
\\jed
\\#####

ell, sepantas kilat aku siapkan asigment ni wpun makan 2hari, awal2 pg aku dah snap gambo utk tag no 1...tag no2 aku rembat dlm my pic aje...

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

INI TAG DR MOMMY SARAH LAK

1. Do u think u are HOT?
HOT?? maybe la kot...cuaca kat luar very hots

2. Upload a fav pic of you


3. Why do u like this picture?
sbb baju laki n anak aku(time ni aku ngandungkan ilhaam) mcm match ngan kaler moto n kete....

4. When was the last time u ate pizza?
seingat aku, masa tunang...makan kat Tmn Permata...teringin nak makan tapi laki aku tak suke sbb "indah kabar dr rupe je !!!"

5. The last song u listen to?
lagu ape ek...aku tak tau tajuk tapi lagu tu sgt best...(nanti aku ingat, aku coretkan kat sini, wakaka)

6. What are u doing right now besides this?
buat list utk pemain KUTU...kan along kan....

7. What name u prefer besides yours
tun teja...wah mcm best je tau... tapi mcm deja moss la pulak...

8. people to tag
1. umie
2. jade
3. ladyell
4. nina
5. intan / super mommy
6. #####
7. #####
8. #####

9. Who is no.1
rakan matrik..tapi masa form 5 aku dah berkenalan ngan dia melalui kawan dia yg bernama fina...

10. No.3 is having relationship with?
blogger..kan ell ...

11. Say something about no.5
rakan blogger juga..tapi pn intan ini seorg yg aktif berblog...aku bercita2 gak nak jadi mcm dia

12. How about no.4?
rakan blog gak..baru berkenalan tapi dah mcm kenal dah lam kan, suka ngan bby dia mata sepet...:p

13. Who is no.2
jade ni aku kenal melalui along aka momy sarah...melalui karektor di blog, dia ni mcm along la...

aik..dah abis, aku dok syok jawab...tak perasan dah abis...

4 comments:

Nina said...

waaaa...ko kurusla bada dlm gambar tuuuu...aku malas tol nak wat tag..tapi aku akan berusaha sekerasnyer..tungguuuu

supermummy said...

wah ada 2 tag ke sebenarnya..ingatkan satu je..ok2 insya allah saya buat..haha

ARIFFDA said...

nina...nak kawin nye pasal..sanggup diet, hahaha

intan@supermommy...kalau intan ada masa buat la, mcm best gak buat tag ni, leh lebih mengenali..:p

hajarus said...

cantiknyer partner akak kat sebelah akak tu....ngeh...ngeh..ngeh...