Follower

Jom KLIK2

Dec 19, 2008

super mummy@ INTAN...

hahaha..aku kena tag ngan intan....utk intan...saya buat skrg juga..sebenarnye, org besau2 kat opis, hari nie cuti..

1. Berat sebelum mengandung
63 kg (kebetulan, ngandung 2x beratnye sama..kalau nak tahu 63kg ni dr aku form 5)

2 .Berat terakhir mengandung sebelum bersalin
78 kg (perut mmg kecik, sampai ada subcon ingat aku belum kawin,boleh cengitu)

3. Berat selepas abis pantang
63kg(tapi hari ni nye berat 66.8kg, hahaha)... musti ada yg tak cya tapi masa pantang mmg aku betul2 pantang...cuma 2nd bby aku malas nak pantang...)

4. Apa yang korang suke makan mase mengandung?
mcm2 makan sbb sepanjang opis hour ada opismate tegur,"ko tak reti brenti nguyah ke???".... tapi aku ada layan 1petua dr mak aku, dia kata jgn makan sayur2an jenis menjalar spt pegaga, pucuk labu sbb kalau makan masa ngandung nanti ank sakit, lambat nak baik dia mcm melarat@menjalar mcm pokok tu...betul ke???

5. Hospital mana anda bersalin?
hospital slim river, perak...best beranak situ sbb mak menakan laki aku bidan kat situ...kehkehkeh...aku pegi gomen bukan ape,kat situ caj murah...kalau ge private, tetiba kena 'potong'...mau beribu, dr mak abiskan duit kat situ...baik mak simpan utk anak2...1st bby kena caj RM100++ kot(tak ingat la) sbb dia kena masuk wad but 2nd bby kena RM40 aje...jimat abis...intan, try gomen utk next bby...

6. Tunjukkan gambar anda masa pregnant.....at least 5 keping
alamak...aku mmg tak ada gambo time ngadung...1st bby tak ada sbb camera lum beli lagi tp aku attch gak la gambo masa ngandung ilhaam, time nie 7bln


### gambo aku tak pakai tudung tu...AURAT..time ni kat rumah mak aku di semanggol...
### intan...ada sekeping je...tgu ngandung no3...wakaka, bila thn nak yg stage 3 ek??

Tag:
1. mommy sara...hahaha double tag
2. nina...biasa la kan, tag utk tambah keje ko..
3. jade...bila lagi nak tgk time ko tembam
4. ladyell...ko musti byk cete time pragnantkan
5. ida@ http://22princess.blogspot.com........kalau ada masa terlebih...

### SEKIAN (mcm dlm WORD WORLD...)

5 comments:

ladyell said...

aku pn ada..?cait! memacam tag ekk...

azreen said...

best ek time ngandung ni....bile la nak tambah lagi sorang ni...hehehe

supermummy said...

siap ada tudung lukisan sendiri tu..kehkeh

ARIFFDA said...

ell..hobi aku tag ko...leh tak cenggitu..
reen..ingat nak tambah juga..tapi tgu cikenit tu besau sikit..
intan..mmg tak de gambo masa ngandung..itu la 1nye..kena pakai kan tudung...wakaka

Nina said...

asyik aku jer kene tag ni..letih haku..