Follower

Jom KLIK2

Nov 14, 2008

tag ### mommy sarah + jade = kes dera nie

1. The person who last tag u is
Jade & mommy sara...korang nie, mcm tau2 aku tak ada koje kat opis...

2. 5 Impression of her
jade = suka makan donut (hahhaa), penyayang (dah ada bby, confirm ar), friendly(terbukti, dia selalu jengah blog aku)hehehe
mommy sara aka along = bdk jahat kat matrix aku, suka ponteng klas, selamber (sbb ckp lepas), bijak buat keputusan( tu pasal dia jadi ALONG) & last, dia ada rahsia & hanya AKU je yg tau....wakaka

3. Your Relation with
jade,rakan blog (aka rakan along rupenye) & along member matrik, dah -+9thn kita kenal...

4. The most memorable things she had done for you
jade...nothing lagi la & along, ko pu pernah kantoi ngan warden masa matrix, time tu kita sesama baru balik dr pasar ramadhan kat stadium & en mail yg perut boroi tu marah kita beli makanan kat luar...sengal btul mail tu..jap, betul ke ko ada dlm drama swasta tu???

5. The most memorable things she had say to you..
ntah, x ingat sori(sejak 2 mejak aku pelupa) betul x along???tapi along selalu ckp, dia SAYANG aku...kankankan

6. If she become your lover, you will
alamak...korang nak lover aku ke???

7. If she become your lover, thing she had to improve will be...
korang jawab dulu, korang lover aku x?kalau YA...kita leh jadi BEST FRIENDs...hehehe

8. If she become your enemies, you will
tgk dulu la...bila jadi enemies baru aku fikir aku jadi ape...MAKHLUK HIJAU ke...jgn jadi BDK HIJAU, abis duit kena curik......TOYOL...

9. If she become your enemies, maybe because of
love...korang berebut nak aku...wakaka

10. The most desired thing you want to do for him/her now is:
keep n touch screen......

11. Your overall impression of him/her is:
jade...manja sih..& along..tak berubah ...ganaz.....ganaz..

12. How you think people around you will feel about you?:
ntah...maybe nyampah sbb mulut aku lazer & aku tiap2 thn beranak...

13. The characters you love of yourself are:
suke berckp aka membebel.....hahaha

14. On the contrary, the characters you hate yourself are:
suka berangan...dulu2 skrg nie...apa ek??

15. The most ideal person you want to be is:
surirumah 100%

16. For people that care and like you, say something to them:
muaahh..........pepandai la korang muaahh

17. Pass this quiz to 10 persons that you wished to know how they feel about you :
1.nina
2.along (aku past balik kat ko, kahkahkah)
3.jade (aku nak cukupkan kuota, leh x?)
4.umie
5.lady ell (aku tau ko dah buat, tapi saje nak letak gak)
5 person je...3org dah buat, yg 2 tu kene siapkan asigment nie, kalau tak "junjung paper semester depan"....& sesapa yg terbaca n3 nie, buatla...just for enjoy..

18. Who is no.6 having relationship with?
tak cukup kuota le

19. Is no.9 a male or female:
apasal suka tanya ko yg tak ada org???

20. What is no.2 studying about?
akaun...bdk numbers nie..nampak je kecik.......

21. When was the last time you had a chat with no.3?
dialam maya......thru blog

22. What kind of music band does no.8 like?
sapa nak jadi no 8?

23. Does no.1 have any siblings?
eeeeemm, nina ko ada x?

24. Will you woo no.3?
aku tak de la tapi hubby dia musti ada...kankankan

25. How about no.7?
???

26. Is no.4 single?
single...masa 10thn lepas tapi skrg dah jadi binik org....

27. What is the surname of no.5?
ell...aku nak tau surname ko la...hehhe

28. What’s the hobby of no.4?
layan blog n layan hubby dia n layan kucin dia (aku agak je la...)

29. Does no.5 and 9 get along well?
maybe friend thru blog

30. Where is no.2 studying at?
UKM

31. Talk something casually about no.1:
malu2 kucin...sbb ktorg baru kenal...

32. Have you tried developing feelings for no.8?
tak de org la.

33. Where does no.9 live at?
kat bumi la...tak kan kat bulan...

34. What colour does no.4 like?...
ini aku tau.......kaler merah.....betul kan?

35. Are no.5 and 1 best friend?
bakal best friend....melalui alam maya semua boleh...bercinta pun boleh...

There’s No 36 to 39.....YAHU...pening kepala nak jawab...

40. Does no.1 have any pets?
tak ada kot...sbb dia selalu belek2 damiea...

41. Is no.7 the sexiest person in the world?
mmg seksi...hahhaa(angap la korang no 7 gak)

42. What is no. 10 doing now?
dlm bilik termenung kot.......tak de calon la

laaaaaaa, dah abis ke soalan...aku ingat ada lagi 42 soalan...anyway tq jade & along 4 give me asigment....hutang dah settle, kehkehkeh hari nie macm hari sabtu sbb hanya aku n asst QS je ada kat opis nie.......let's party begin....

2 comments:

Nina said...

ngeh2 aku kene wat ker n?????

ARIFFDA said...

kena...ko tak perasan ke, aku selalu je taip NINA dlm tag tu..wakaka...