Follower

Jom KLIK2

Sep 21, 2014

Korang...korang...jom biz sesama dgn saya ;-)

1 comment:

happy sunday & tomorow is monday.

kita kalau serius nk biz...plzzz jgn malas.

jika kesibukan jd alasan...mmg kita xakan kemana2.

mcm saya...dok umah jd ank. suami bg elaun bulanan tp saya x suka just duduk tgk ank je.

lgpun dr pglmn  saya sendiri dgn ank2 sedang membesar ni...mereka sgt teruja tgk ibu jg mereka sendiri & bz dgn biz mak diaorg ni.

saya xde la buat shaklee 100%. saya masih ada biz jahitan.

jom kita ubah cara pemikiran kita wpun kita ada gaji/elaun tetap tp xsalah utk kita cari pendapatan lain dgn niat kerana Allah utk bantu pasangan kita ringankn beban perbelanjaan yg semakin meningkat.

oooppsss...
terluah perasaan pulak...
hihi...

jom jd ahli shaklee
saya SID 1068887,
Badariah Binti Umar (FB), 017-6813489
akan bantu rakan2 yg ingin berjaya spt jutawan Shaklee yg lain

Sep 18, 2014

konsisten pumping & on time

No comments:

nk hasil yg berbaloi , keep konsisten pumping.

just single pump in 15mnt n get 12oz.

alhamdulillah.
rezeki asma hannan yg skrg 7bln 10hari.

plzzz set a +ve mind.
plzzz speak a +ve word.
plzzz plzzz plzzz
semuanya Kurniaan dr Allah SWT.

every single word is DOA.
if u said -ve, it became a -ve.

*my broken omputeh. ngeh3x ;-)

Utk Baby Girl

No comments:

tak sabar nk buat utk bby asma hannan.

====copy paste dr facebook====

Sep 17, 2014

Perkongsian : Mudahnya Menjemput Rezeki

No comments:

TIPS PUJUK HATI

**********************
1) Seseorang pinjam duit kita dan tidak bayar-bayar.
2) Pembeli beli produk kita dan tidak bayar-bayar.
3) Hakikatnya Allah belum izin bayar
( Adalah sebabnya )

**********************

Amalannya

PUJUKLAH ALLAH DULU.

1) Pujuk Allah dengan Istighfar
2) Pujuk Allah dengan Selawat
3) Pujuk Allah dengan buat (banyak-banyak )apa yang Allah suka.
4) Pujuk Allah, ada macam-macam cara tuan....

***********************

Kemudian kita akan mampu pula pujuk hati sendiri bahawa:

" Allah tidak pernah mengambil sesuatu dari kita , kecuali untuk menggantikannya dengan yang lebih baik"

************************

ini saya kongsi dr fanpage:
Mudahnya Menjemput Rezeki.

saya amalkan & alhamdulillah, Allah SWT bantu saya.

slps join Shaklee, upline saya galakkan & tekankan cara berniaga dgn mohon dr Yg Maha Esa. wpun ramai yg berniaga Shaklee tp saya masih boleh merasai bonus shaklee setiap bln sekurang2nya RM 500.

bg surirumah spt saya, RM 500 sgt besar coz saya just share & cete pglmn diri mengamalkan supliment shaklee.

sapa nk rasa bonus mcm saya?
setiap 15hb kita akan dpr bonus,
boleh contact saya di 017-6813489 @ FB Badariah Binti Umar.

up up line saya ataupun kami panggil nanny, br pulang dr obersi slps percutian yg ditanggung 100% oleh shaklee & beliau sudah merasai bonus kereta dgn memilih kereta idaman & shaklee byrkan.

sgt WOW!!!