Follower

Jom KLIK2

Jul 14, 2014

Cinch & ESP shaklee

Setiap kali anda minum Shaklee Cinch, anda akan mendapat 24 gram protin, 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 6 gram serat larut.

Cinch dicadangkan diambil bersama dengan 1 sudu Shaklee Energizing Soy Protein.

Ini penting kerana protin digunakan untuk membina otot, dan ototlah menaikkan kadar metabolisma dan juga membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protin juga boleh menahan kelaparan, yang mana boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan. Tidak lupa juga kepada Leucine yang merupakan nutrisi penting dalam Cinch untuk keperluan tubuh. Cinch ni terdapat dalam tiga perisa yang sedap yang buatkan anda excited dan teringat2 nak minum nya tau..

Faedah Utama Cinch Shake Mix Shaklee

Cinch memberi faedah seperti mengambil makanan, tetapi rasanya seperti menikmati pencuci mulut. Antara faedah utama Cinch Shake Mix Shaklee ialah:Indeks glisemik - 22, sesuai untuk penghidap kencing manis.Dengan Cinch Pro, campuran eksklusif protin dipertingkatkan dengan leucine asid amino.Diperkasa dengan leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan.24 gram protin setiap hidangan untuk membantu anda berasa puas dan kenyang.Tinggi kandungan serat - 6gm serat setiap hidangan  Glycemic yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga.Memberikan 35% atau lebih Nilai Harian kepada 21 vitamin dan mineral penting.Penggunaan soya bebas GMOTiada perasa tiruan, warna dan pemanis

Kesan Leucine Terhadap Pelangsingan Ataupun Weight Lost

Oleh kerana leucine mengawal kadar gula dalam darah dan peningkatan gula dalam darah dikaitkan dengan peningkatan berat badan, para pengkaji sangat berminat dengan leucine sebagai pembantu dalam penurunan berat badan. Dalam satu kajian pada tahun 2006 yang diterbitkan dalam 'Journal of Nutrition', leucine yang diambil bersama protin dan karbohidrat adalah sangat efektif dalam merawat obesiti. Dalam satu lagi kajian pada tahun 2006 yang diterbitkan dalam 'The American Journal of Clinical Nutrition', merumuskan kerjasama antara leucine, protin dan karbohidrat merangsang perkembangan otot pada orang dewasa dan lelaki berusia.Untuk keterangan lebih lanjut mengenai pengambilan vitamin dan supplemen shaklee anda boleh hubungi saya  ek :)

Diri Saya Yang Anggun

hati berbunga2 bila dh ramai ckp saya dah kurus.

alhamdulillah.
saya ambil shaklee bukan kerana saya sakit tp sbg mkn tambahan atau supliment.

bila usia meningkat ditambah dgn pelbagai tugasan sbg wanita, isteri, ibu dll saya memerlukam sesuatu utk menampung kekurangan nutrisi akibat kesibukan dgn tugas harian. Energizing Soy Protin atau ESP, telah memberikn saya susuk tubuh yg anggun. kenapa anggun? sbb saya sudah 30-an & memiliki 4ank kecil. agak pyh utk miliki susuk tubuh anggun jika baru 5bln melahirkan bayi. 

diringkaskan, saya amalkan shaklee secara konsisten sejak oct 2013, slps menjadi ahli. saya dpt merasai setiap shaklee promo setiap bulan dgn harga sgt2 murah, merasai harga ahli yg sudah pasti, serta bonus bulanan. selain itu, pabila saya sbg distributor dibwh naungan jutawan muda shaklee, saya telah diajar utk lebih kuat beribadat & tingkatkan amalan rohani dgn dekatkan diri dgn Allah SWT.

alhamdulillah
alhamdulillah
alhamdulillah

kesyukuran yg tidak terhingga.

tak rugi utk bersupliment.
jgn tgu sakit baru nk berubat.

tepuk dada,
tanya iman.

inbox SeriVitamin
sms.whatsapp 017-6813489
utk sesi soal jawab serta urusan pembelian

Jul 11, 2014

tolong LIKE

assalamualaikum.
saya cuba utk boikot yahudi tp saya guna juga perkhidmatannye utk cari rezeki. saya guna khidmat FaceBook utk berniaga :-(
tp mcd mmg dh bertahun sy boikot.
ok...

saya skrg dlm tempoh bljr utk ambil sijil dlm bidang jahitan di GiatMara. sblm ini saya dh ada biz kecil2an iaitu menjahit keperluan bby baru lahir. jd slps ini, InsyaAllah biz jahitan saya akn ditambah dgn lain2 fesyen jahitan. jadi, nk minta pd korang utk LIKE page jahitan saya iaitu SeriJahitan yg akn menghimpunkn pelbagai fesyen jahitan.

nnt sambung lagi ye.
dh nk habis waktu rehat.

da... :-)

Jul 10, 2014

Supliment utk ibu menyusu bayi

Assalamualaikum.

-susu ibu kurang
-ibu sgt letih
-ibu tak cukup masa utk sesi pum yg lama
-susu ibu kurang pekat
-bayi minum byk tapi tak kenyang

antara masalah yg sering dihadapi oleh ibu2 yg menyusu bayi. saya sendiri pun tidak terkecuali. saya mula mengambil supliment utk memastikan hannan menerima nutrisi yg secukupnya sehingga berusia 2thn. lgpun saya tidak bekerja. serba sedikit ia dpt menjimatkan jumlah perbelanjaan suami jika hannan minum susu formula.

sejak mengamalkan 3beradik supliment super ekonomi ini sejurus slps bersalin, saya sgt bersyukur kerana hannan telah menerima hak yg sepatutnya.

saya masih meneruskan pengambilan set ini & skrg saya dapati badan saya semakin "kejap" @ fit. apa tidaknya, saya skrg memakai baju saiz S dibhgn dlm dan dilapisi baju saiz L dibhgn luar. masih ramai yg menyatakan saya tetap nampak kurus & body "cutting" tidak spt ibu ank 4 :-)

Dgn set ini, ia sgt membantu saya sbg student full time. skrg saya perlu buat stok susu utk hannan. selain itu, badan jd cergas.

ringkasannya, ostematrix adalah kalsium, esp melicinkan kulit serta memekatkan susu &manakala alfalfa sbg agen pengalak susu.

ada yg berminat utk mencubanya???

sms/whatsapp 017-6813489
FB page ;- Seri Vitamin

InsyaAllah anda pasti puas hati dgn hasilnya.

amin